Sunday, March 07, 2010

Helg i konstiga glasögon


Onkel Franken, i konstiga glasögon, räknar poängen i fredagens match i Brainstorm. Det var jag, Malin, Onkel Franken, Pokervinstförstöraren och Gorbatjov som deltog i spelet och det blev en mycket trevlig afton vid spelbordet. Jag hade inte provat det här spelet tidigare, men det blir säkerligen fler gånger efter det här, för det var mycket roligt.

Jag och Gorbatjov bildade lag i den andra spelomgången, det gick väl inte så bra som vi hade hoppats, men trevligt var det.

Ibland var det inte helt enkelt att välja kategori. Vi valde Skåne och lyckades pricka in spättekaka i alla fall.

Igår provade vi nya glasögon, nämligen 3D-glasögon. Vi var i Uppsala och såg Alice i Underlandet. Det var jag, Malin, syster, Ronnie, Malins syster och så fisen, som även om han/hon fortfarande är inne i systers mage gör sig påmind till och från. Filmen var bra och det var häftigt att se en film i 3D, senast jag såg något tredimensionellt i tv var på Söndagsöppet, när man satt hemma i soffan med plastiga glasögon och såg inslag från t.ex Legoland. Det här var bättre och jag hoppas verkligen att Gävle kostar på sig att installera 3D här också, det kommer nog att komma en hel del sådana filmer framöver.

Dagens låt: Inspiral Carpets - I want you

0 Comments:

Post a Comment

<< Home