Friday, October 09, 2009

Jubel med smärta i öronen

Det har varit en händelserik vecka. I tisdags var jag och Malin och såg Brynäs ta sin första vinst för säsongen, i en underhållande match mot HV71. Det var egentligen bara en sak som störde mig under hela matchen och det var musiken när Brynäs gjorde mål. Jag vet inte vad den där låten heter, men det är en av de mest irriterande låtar jag hört, åtminstone sedan Crazy Frog. Tidigare har jag hört låten i nån reklam, sedan fick jag veta att det faktiskt var en riktig låt. Hur som helst sjunger, eller sjunger är väl kanske att överdriva, låter är ett bätre ord, de parapapapa papapa, eller något åt det hållet. Den vidriga låten hade man valt att spela när man som besökare med brynässympatier som ska vara som gladast, alltså när hemmalaget gör mål, glädjen minskar dock drastiskt när man tvingas få sånt skräp inkastat i sina öron. Jag hoppas verkligen att man byter ut låten, så att man slipper känns lidande samtidigt som man ska försöka jubla.
Vi har också hunnit med att titta på ännu en lägenhet, den här gången var det en trea, som dock kändes mindre än den tvåa vi bor i idag. Vi fortsätter vårt sökande efter ny bostad.
Jag har i veckan upptäckt ett nytt band, om ni aldrig hört Port O´Brien tidigare hoppas jag för er skull att ni klickar på dagens låt, ni kommer inte att ångra er.

Dagens låt: Port O´Brien - Fishermans son, otroligt bra låt det här.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home