Sunday, August 30, 2009

Inget mer Oasis

I vintras var jag och Malin i Globen och såg Oasis, det var verkligen tur att vi tog chansen att göra det då, igår meddelade de nämligen att de splittrats. Det känns väldigt trist att de bestämt sig för att gå skilda vägar, det var inte så längesen jag förstod hur bra det här bandet egentligen var och jag gillade deras senaste skiva. Det kom väl kanske inte som någon överraskning att bröderna Gallagher var ovänner, men att det var så illa att de inte kan spela tillsammans längre trodde jag inte att det var. Nu är det hur som helst slut och ett av de mest inflytelserika banden de senaste åren finns alltså inte längre, tråkigt, men det hade varit ännu tråkigare om inte vi varit i Globen i vintras och sett dem uppträda.
På tal om splittringar så såg vi relationsdramat Revolutionary Road igår. Det var inte direkt en feelgoodfilm, snarare raka motsatsen. Behållningen i filmen var skådespeleriet, det vägde upp att det ibland gick ganska långsamt fram. Kate Winslet och Leonardo DiCaprio kan vara mer nöjda med den här filmen än den outhärdliga Titanic.
Matchen mot Bolton igår var en riktig nervpärs och trots massivt bollinnehav blev det en knapp vinst med 3-2. Jag hoppas verkligen att vi kan bygga vidare på det här nu och få några segrar i rad, så att vi kan ta rygg på lagen där uppe i toppen.

Dagens låt: Oasis - Sunday morning call

0 Comments:

Post a Comment

<< Home