Tuesday, August 25, 2009

Tankarna på andra saker

Liverpool spelade piss igår, milt uttryckt, så idag försöker jag att tänka på annat. T.ex på att det släpps en hel del spännande skivor de kommande veckorna. Först ut är Arctic Monkeys nya album, det har jag väntat länge på. De första två skivorna håller jag mycket högt och jag hoppas att den nya kommer att vara i samma klass. Jag hoppas också på att de kommer till Sverige och gör en spelning under vintern, nu när jag missade dem på Way Out West vill jag ha en chans att se dem igen, i en stad som ligger närmare Gävle.
En annan spännande skiva som släpps snart är Jamie T:s nya. Hans första skiva var en mycket positiv överraskning, lite i samma anda som The Streets, fast klart bättre än deras senaste skivor. Nu kommer äntligen uppföljaren och det ska bli oerhört intressant att höra hur han utvecklats sedan förra gången. Även här hoppas jag på en spelning i Sverige, det vore roligt att höra hur hans musik fungerar live.
Magnus Carlson & the Moon Ray Quintet är ett annat skivsläpp som jag längtar efter. Den här skivan kommer en aning oväntat för mig, jag visste att man gjort en spelning, men att man skulle släppa en skiva också hade jag ingen aning om. Det ska bli roligt att höra Magnus sjunga nya låtar, i väntan på en ny skiva med WW är det här ett perfekt släpp.
Längre fram i år kommer dessutom nytt album med Band of Horses, musikhösten ser ut att bli roligare än fotbollshösten. Det är bara att hoppas att Liverpool rycker upp sig.

Dagens låt: Flaming Lips - Yoshimi battles the pink robots part 1, mycket bra låt det här.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home