Sunday, August 23, 2009

Kalas

Igår var vi på födelsedagskalas, det var Gorbatjov som firade att han just blivit 29 år gammal. Vi har ett rejält gäng som samlats i hans lägenhet för att fira och det hela var en mycket trevlig tillställning. En positiv sak med att ha kalas hos Gorbatjov är att det finns bra musik att hitta på hans dator, något som kan vara en bristvara hos många andra av mina kamrater. När jag tog över playlisten under en kort period igår lyckades jag hitta godbitar med The Coral, Leonard Cohen, Sigge Hill, Perssons Pack, Tough Alliance och Moneybrother, då är det lättare att acceptera att det ibland ploppar upp en obehaglig technolåt från ingenstans. På tal om Moneybrother var det just han som var vår present, Gorbatjov fick en biljett till spelningen på Spegeln i oktober. Eftersom han hade missat att spelningen var blev Gorbatjov både nöjd och överraskad.
Vi hade också besök igår, av mor och far och Malins mor och far, mycket trevligt. För att ha något att bjuda på var vi tidigt uppe, klockan nio i alla fall, och bakade kakor. Det är onekligen farligt att ha goda kakor hemma, det är svårt att hålla sig borta från att ta av dem, speciellt när det är goda cookies med vit choklad i. Min gissning är att de kommer att vara slut nästa helg.

Dagens låt: Magnus Carlson & the Moon Ray Quintet - If you live, kanonbra sidoprojekt av Magnus i väntan på ny skiva med WW.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home