Wednesday, June 24, 2009

Gå klocka, gå

Tiden gå verkligen inte fort fram när man vill att den ska göra det. Jag sitter just nu hemma i soffan och väntar på att klockan ska bli två, då kommer Malin och hämtar mig. Sedan ska vi sätta sikte på Stockholm och bege oss iväg för att uppleva Morrissey på Hovet. Att bara sitta och invänta klockan är inget bra sätt att för att få tiden att gå, så snart ska jag nog ta tag i något att göra medan jag väntar. Jag glömde toaletten när jag städade igår, så den står överst på listan över saker att göra.
Enligt P&L:s hemsida har Kooks ställt in sin spelning på festivalen pga sjukdom, det var en riktigt trist nyhet. Jag har lyssnat en hel del på deras skivar och spelningen de skulle göra på torsdagen var en av de som jag såg fram mest emot under hela festivalen. Som tur är finns det fortfarande massor av band som jag längtar efter att få se under veckoslutet. Nu när Kooks inte kommer slipper jag i alla fall gräma mig över att jag inte hinner se hela Soundtrack of our Lives.
Jag såg på internet att Libertines hade haft en reunionspelning i England ganska nyligen, både Barat och Doherty är på plats i Borlänge, är det att hoppas på för mycket att de ska gästa varandra? Jag hoppas i alla fall.

Dagens låt: The Libertines - Up the bracket, som sagt, hoppas kan man alltid göra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home