Friday, May 01, 2009

Grillpremiär

Igår hade vi grillpremiär, det var hemma hos Olis och Karin som den gick av stapeln. Förutom vi och värdparet var det Den Gamle Franken, Pokervinstförstöraren, Johan och hans Evelina som var med och åt. Det var en trevlig sista april och nu känns det verkligen som om våren är här, när man fått den första grillningen avklarad. Även om det var lite smådragigt ute vid grillen kändes det att sommaren snart är på ingång. Vi fyllde hela gallret med våra olika köttbitar och jag tror inte att det var någon i gänget som hade speciellt mycket plats kvar i magen när ätandet var avklarat.
Det blev ingen majkase för min del, tjejerna i sällskapet tog en tur till högskolan och tittade på kasen där(även om några av dem mest åkte iväg för att få köpa godisremmar), men vi andra stannade kvar och smuttade på en Laphroiag i stället, minst lika värmande som en kase kan jag säga.
Ikväll ska vi se Wolverine, så mycket som jag tjatat om den här på sistone kan det inte undgått någon som läser här att jag ser fram emot den väldigt mycket. 18.45 är det äntligen dags för mig att se den, jag förväntar mig en högtidsstund.

Dagens låt: Morrissey - All the lazy dykes, 24 juni, ja då jävlar är det dags igen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home