Saturday, April 18, 2009

Middag, konsert och biohögtidsstunder

Igår hade jag en fullspäckad kväll, både personalmiddag och konsert. Middagen hade vi på jobbet, vi fick riktigt god mat i stora mängder. Efter maten hade vi en frågesport, där mitt lag drog det längsta strået. Därefter spelade vi lite biljard, innan jag åkte vidare mot kvällens andra punkt, nämligen spelning på Wasteland tillsammans med Malin. Bandet som spelade var Isobel & November, ett mycket bra gävleband som jag sett vid ett flertal tillfällen det senaste året. De gjorde, som vanligt, en underhållande spelning. Jag blev lite besviken på whiskyutbudet på Wasteland, när Red Label är det som är mest lockande har man inget stort sortiment, men den gick ner den också.
Ikväll ska jag och Malin på bio, vi ska se en film som jag ser mycket fram emot, nämligen JCVD - I huvudet på Van Damme. De senaste tio åren har Van Dammes filmer konstant blivit sämre, därför kom det som en smärre chock för mig när jag fick veta att han spelat in en film som fått bra kritik, där han dessutom skådespelar. Det ska bli väldigt spännande att se hur han sköter sig och det är väldigt roligt att han får en riktig roll efter år av skitfilmer. Jag trodde aldrig att jag skulle få se denne actionlegend på bio, men där hade jag fel.
Alldeles köpte vi också biljetter till en film som jag längtat efter otroligt länge, det är givetvis Wolverine jag menar. Filmen går upp den första maj och idag kunde man köpa biljetter till den på nätet. Nu är det bara att börja nedräkningen, det var fjorton dagar kvar igår och med tanke på hur fort tiden går nu är det snart dags att sätta sig i biosalongen och se Hugh Jackman som Logan igen, det ska bli skitskoj.

Dagens låt: Monster - Don´t answer the phone, Wendin kunde även innan Moneybrother

0 Comments:

Post a Comment

<< Home