Wednesday, April 22, 2009

Bitter

Igår var första gången den här säsongen som jag blev riktigt förbannad när jag tittade på Liverpool, för att se oss bjuda på mål som igår var oerhört frustrerande. Kommentatorerna pratade om att det var den bästa match de sett och så vidare, det tycker jag är trams. Det var ingen bra fotbollsmatch igår, den kanske var underhållande, men den var inte bra. Vi bjöd på en mycket bra offensiv och spelade ut Arsenal totalt, det borde ha varit avgjort tidigt, men defensiven var pinsam. Tre av de fyra mål som vi släppte in igår kom från enorma misstag från våra defensiva spelare, det är visserligen starkt av ryssen att sätta alla sina chanser, men de där chanserna ska inte få uppkomma. Det kan hända en gång på en match att en spelare är lite ouppmärksam och tappar boll, men det får inte hända två gånger kring eget straffområde. Aurelios rensning mitt in i planen behöver inte ens nämnas, det är en nybörjarmiss. Det kändes lite som om vi ville göra allting lite för bra, samma känsla som fanns mot Chelski, vi spelar svårt och det straffar sig.
Torres och Benayoun var riktigt bra igår, Torres kvitteringsnick till 1-1 mycket imponerande. Det är dock svårt att ta med sig något positivt från en match som definitivt gav United titeln, en titel som borde varit vår. Vi spelade ut Arsenal i nittiofyra minuter och lyckades ändå med konststycket att släppa in fyra mål, det är skamligt. Och en bra fotbollsmatch ska bjuda på bra spel över hela planen, inte vassa anfall och hönsgårdsförsvar. Matchen igår borde slutat 3-0 eller 4-1 till oss, så såg spelet ut, därför var det svårt att bli speciellt glad över vår kvittering till 4-4. På lördag möter vi Hull, då ser jag hellre att det blir 0-0 än 4-4, den saken är säker. Spelar vi med samma offensiv som igår kommer vi att vinna matchen, Hull har ingen Arshavin som kan straffa oss för varje liten miss.

Dagens låt: Conor Oberst - Lover I don´t have to love, live spelar Conor tydligen sina gamla klassiker också, skulle gärna se att han tog en tur till Sverige nu när han släpper nytt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home