Monday, March 23, 2009

Shortstrubbel

Igår var jag och tränade på gymmet här i stan. För en gångs skulle tänkte jag vara duktig och träna min ben lite grand, jag är dålig på att göra det, mest för att det är så tråkigt, att man får sån jobbig träningsvärk är också en bidragande orsak till att det inte blir så många benövningar på mina pass. Igår skulle jag som sagt ta tag i det i alla fall.
När jag kom till gymmet och satte mig i benpressmaskinen ändrade jag mig dock ganska snabbt. Anledningen till det var mina kläder. Eftersom vi inte tvättat på ett tag innan gårdagen hade jag tagit ett par shorts som jag inte använder speciellt ofta, när jag satt där i benpressen blev jag påmind om varför jag inte använder dem, de är nämligen alledels för korta för att det ska kännas okej och i benpressen kändes det verkligen som om jag bara hade kalsonger på mig. Det fick helt enkelt bli ett pass utan några benövningar som krävde avslöjande positioner. En övning jag kunde köra var vadpressen och eftersom det var en av de få övningar som inte kändes obehaglig körde jag den ordentligt, vilket i stället ledde till att jag har en skaplig träningsvärk idag. Ont i vaderna är inte direkt något man önskar sig när man har ett jobb som kräver att man går i en del trappor under en arbetsdag, men det är bara att bita ihop. Idag ska jag träna igen och nu har jag med mig shorts som inte framhäver mina långa ben på samma sätt.

Dagens låt: Thåström - Kort biografi med litet testamente, han håller än Thåström, ska bli roligt att se honom i sommar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home