Tuesday, February 17, 2009

Tillbaka i träning

Igår kom jag äntligen iväg till gymmet, efter tre veckors förkylning och lathet. Det är intressant att komma tillbaka dit efter att ha varit borta ett tag, för det är absolut ingenting som förändrats, förutom att vikterna väger mer förstås.
När man kommer till omklädningsrummet spelas exakt samma musik som gången innan, det är samma lugna låtar som rullar, det går aldrig ett ombyte utan att man hinner höra Sophie Zelmani.
När man kommer upp i lokalen och ställer sig på uppvärmningsmaskinerna är det samma program på tv som förra gången, Top Model måste vara den längsta serie som finns, om det nu inte är så att trean visar flera säsonger i rad av denna mindre intressanta tv-serie.
Det är ungefär lika mycket folk som det alltid brukar vara och precis som vanligt får man vänta lite för att få en plats på mattorna för stretchningen. I högtalarna i träningslokalen maler man på med samma musik som man alltid gjort. Nu kanske det egentligen är nya låtar, men inom den genre som man spelar till träningen tycker jag att alla låtar låter likadant, så jag hör ingen skillnad.
Det var skönt att vara tillbaka i träning igen och trots att det var ett tag sedan kändes det faktiskt som om jag nyss var där.

Dagens låt: Morrissey - Goodbye will be farewell

0 Comments:

Post a Comment

<< Home