Friday, January 16, 2009

D-A-D

Det blir rockfestival i Kilafors nästa sommar också och idag släpptes de första banden, det såg bra ut. Det var egentligen bara ett band som tilltalade mig, men det var ett av de två hårdrocksband som jag har en skiva med, nämligen D-A-D. Det var en mycket kort period i högstadiet som jag lyssnade på dem, men då hade de en låt som hette Empty heads som jag gillade skarpt. Kamratstödjaren vi hade då spelade deras skiva i högtalarna jämt och till slut var jag tvungen att köpa den själv också. Förutom den skivan har de en låt som heter Laugh´n a 1/2 som var en av mina favoriter på More Power Ballads när jag gick i fyran, femman. Nu kommer man att få höra dessa låtar hemma vid herrgården i Kilafors, det kommer att bli häftigt. Inte häftigt på samma sätt som Moz kommer att vara månaden innan, men att festivalen i Kilafors lever vidare är väldigt roligt.
På tal om Moz har jag hans nya skiva i min telefon nu och det är en njutning att höra honom med nya låtar. Hittills har jag bara hunnit med att lyssna igenom skivan ett par gånger, men det är redan många låtar som fastnat i mitt huvud. It´s not your birthday anymore är en låt som jag verkligen ser fram emot att få höra live, den kommer nog att växa rejält då, och den är riktigt bra redan på skivan.

Dagens låt: Morrissey - I´m throwing my arms around Paris, precis som en bra låt ska göra så växer den för varje lyssning.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home