Tuesday, January 06, 2009

Lagerbesök

Idag är det sista dagen på jullovet, i morgon börjar allvaret igen. En av fördelarna med mitt yrke är dock att man får ha lov som är tillräckligt långa för att det inte ska kännas segt att börja jobba igen, jag har varit ledig i nästan tre veckor nu och det har givit mig tillräcklig tid att koppla av.
Igår var jag, Malin och Malins syster till lager 47 i Sågmyra, det var mitt tredje besök där och precis som tidigare lämnade jag stället med en hel del nya plagg till min garderob. Igår köpte jag något så ovanligt som en skjorta, det var verkligen inte igår som jag införskaffade en sådan, men det var nog på tiden. Ett plagg gjorde mig lite bitter, det var en cool t-shirt med Superman. Först provade jag medium, som jag brukar ha, den var lite för vid och satt inte bra. Därför provade jag small, den kändes nästan som ett korvskinn. Det är inte ofta man hittar häftiga superhjältetröjor och nu när jag väl gjorde det var modellerna dåliga. Att det dessutom fanns en snygg Batmantröja i samma modell gjorde mig inte direkt mindre bitter.
När vi kom hem från lagret väntade en kväll med min nya favoritserie, nämligen Dexter. Malin fick hela första säsongen på dvd i julklapp och den har vi snart tittat igenom. Hon har sett den, och alla andra säsonger också för den delen, tidigare, men för mig är den här serien en ny bekantskap och jag är mycket imponerad. Det är spännande, man vill se mer, precis som det ska vara med en bra serie.

Dagens låt: Jens Lekman - Into eternity
íf i had to choose a moment in time
to take with me into eternity
i would choose this,
this moment with you in my arms

0 Comments:

Post a Comment

<< Home