Wednesday, December 10, 2008

Inslagning

I de här tiderna får jag träna en hel del på något som jag inte riktigt behärskar, nämligen paketinslagning. Jag är ganska duktig på att hitta bra presenter, men jag har alltid varit usel på att göra fina paket av dem. Det blir ofta knöligt och ojämnt, inte alls så stiligt som min sambo kan göra det. Jag har några riktiga lågvattenmärken i paketinslagningskarriär, ett år slog jag in pappas farsdagspresent i en ICA-kasse och i år lyckades jag med bedriften att slå in ett paket som gick av på mitten, det var när Tranders fyllde år. Jag hade köpt en flaska öl och en flaska Bäska droppar, jag tyckte att det var en bra idé att göra en smällkaramell av det, jag hade fel.
I år har svårighetsgraden på paketinslagningen höjts en nivå, Malin tycker nämligen att man ska ha snören på julklappar också, de ska dessutom krusas. Vi satt i söndags och jobbade med våra julklappar och det var inte bara en gång som jag misslyckades med snörena. Ibland gick de av, ibland gick knuten upp och ibland blev de bara rakare av att jag drog med saxen över dem, men till slut lyckades jag i alla fall få fast dem på några av paketen.
Det är ingen tvekan om att det blir bättre paket i år, när Malin är med och hjälper till. Jag har snören på alla och det är dessutom inga paket som är formade exakt som innehållet. Ikväll ska jag slå in Malins sista paket, då kan jag inte få varken hjälp eller peppning, så det blir lite som ett examensprov i inslagning. Vi får se hur det går, men jag tror chanserna är goda för att få till en finfin julklapp.

Dagens låt: Kaiser Chiefs - Team mate
It's just me and you
On a bicycle for two

0 Comments:

Post a Comment

<< Home