Tuesday, November 18, 2008

Skadad, igen

Återigen har jag råkat ut för en olycka på jobbet och den här gången var det, om möjligt, än mer klantigt än förra gången. Det var under dagens första lektion som olyckan var framme. En av mina elever behövde ett sudde, jag hade för mig att jag hade ett i min bakficka, så jag körde ner handen där för att ta upp det. Jag blev då smärtsamt påmind om att jag också hade en nyvässad penna där bak. Min tumme, som precis börjat hämta sig från blånageln i förra veckan, hamnade precis på udden och började givetvis blöda. Det kom inga enorma mängder blod, men det gjorde ont. Precis som förra gången var jag tvungen att göra mitt allra bästa för att hålla masken och inte börja skrika och svära, det var dessutom alldeles i inledningen av lektionen och det vore lite trist att börja med att svära en ramsa inför oskyldiga elever. Det här är andra gången på kort tid som jag skadar mig själv på jobbet, det börjar bli dags för mig att se mig för när jag arbetar.
Igår såg jag och Malin det andra avsnittet av säsong tre av Heroes, hittills ser det riktigt lovande ut. Vi har tyvärr bara två avsnitt kvar innan vi måste vänta ett tag på fortsättningen, men det är bara att härda ut.
Mycket Oasis och Glasvegas i mina öron nu, It´s my own cheating heart är fortfarande en briljant låt, med en liten Oasisreferens i sig.

Dagens låt: Oasis - Who feels love?
Thank you for the sun the one that shines on everyone
Who feels love
Now there's a million years between my fantasies & fears
I feel love

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Skaffa nya Scrubs-boxar! //Frank

9:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Har du skickat in arbetsskadeanmälan??//Gunilla

3:02 AM  
Blogger Tomas said...

Ja, det kanske börjar bli dags för en ny box snart. Var längesen nu.

Kanske skulle skicka in en anmälan, det här är onekligen ett farligt yrke.

4:36 AM  

Post a Comment

<< Home