Saturday, November 08, 2008

Jubileum

Igår kväll när jag kom hem var jag otroligt mätt, anledningen till det var att jag och Malin varit på Högbo Hotell och ätit middag. De har väldigt god mat där, men eftersom man får ganska små portioner var det inte anledningen till min mätthet. Till efterrätt får plocka av ett dessertbord och det är inte litet kan jag säga, nästan 30 olika desserter att välja mellan och man får äta hur mycket man vill. För mig och Malin, som är chokladfantaster, var det svårt att hålla igen när det första vi såg var skålar med vahlronachoklad, till och med en vit som vi inte sett tidigare. Det fortsatte med fruktsallad, praliner, mousser och massvis av andra delikatesser. Det slutade med att jag satt och stirrade på två små bitar vit choklad, som egentligen inte fick plats i min dessertmage, men till slut lyckades jag ändå klämma i mig dem. Det är inte ofta man har den lyxen att man kan äta sig mätt på dyr choklad, men det är onekligen mycket trevligt när det händer. Anledningen till att vi åkte ut och åt en så pass fin middag var att det i helgen är ett år sedan jag och Malin träffades, tiden har gått väldigt fort, men det har samtidigt hunnit hända en hel del under det här året. Ett otroligt bra år har det varit.
Maradona besökte Liverpools träning härom dagen, när man läser intervjun som Benitez gav dagen efter får man en liten inblick i hur stor Gud är:

Journalist: We saw the big black car outside, Diego Maradona is here - how have the players reacted to seeing him?

It was difficult to speak with him because when we were talking, two of our 'stars' came over and got his autograph. Then maybe after another 15 players came in saying they wanted to have a photo with him, but he was very good, very nice, patient with everyone so it was a very good experience.

Journalist: So all of your players wanted their photos taken with Diego Maradona?

Yes several of them. There was Gerrard, Carra, Keane, Alonso - his father played with him when he was with Barcelona, Pepe Reina and also some young players. You could see Insua, Spearing, Flynn - all sorts of players.

Dagens låt: Band of Horses - No one´s gonna love you(more than I do)
Anything to make you smile

0 Comments:

Post a Comment

<< Home