Thursday, November 13, 2008

Mer gnäll

Jag tänkte fortsätta på samma bana som igår, nämligen med att gnälla om att jag har ont. Idag är det träningsvärken som kommit, jag hade lite redan efter innebandyn och fyllde igår på den med ett pass på gymmet. Tempot på min gång har därför varit ovanligt låg idag och när jag hade min pingisundervisning på förmiddagen var det påfrestande varenda gång jag var tvungen att böja mig ner och ta upp bollen. Det har blivit lite bättre framåt kvällen, men jag kände mig inte speciellt atletisk när jag vankade fram genom korridoren i förmiddags.
Som tur är har jag min planeringstid på torsdagar, så jag har inte behövt gå så väldigt mycket fram och tillbaka på jobbet. Förutom någon tur till kaffeautomaten och ett par svängar ner till skrivaren har jag hållit mig på samma plats, nämligen i stolen vid mitt skrivbord.
Jag har förresten äntligen insett hur bra Glasvegas är, skivan kom på posten igår och den är utan tvekan en skiva som gå varm hos mig ett tag nu. Tillsammans med Glasvegas kom även Oasis nya, den fick följa med till jobbet, även den riktigt bra. Trevliga musiktider nu.

Dagens låt: Oasis - I´m outta time
In my heart you grow
And that's where you belong

0 Comments:

Post a Comment

<< Home