Monday, September 08, 2008

Wolverine

Jag börjar bli mer och mer varm i kläderna på mitt nya jobb, jag börjar få mer koll på eleverna och de börjar få mer koll på mig. Några har till och med börjat upptäcka mitt X-menintresse. Förra veckan hade jag nämligen på mig mitt stiliga X-menbälte, jag brukar inte använda det så ofta, men nu när jag gjorde det blev jag upptäckt. Eleven som såg det frågade genast vem som var min favorit, det tog inte lång tid för mig att svara Wolverine, vad kan man annat svara på den frågan?
Följdfrågan blev om det var därför jag sparat polisonger, jag skämtade och svarade att det givetvis var därför. Eleven skrattade lite och sade: Du har säkert klor som du brukar gå runt i hemma också?
Hans min när jag svarade att jag faktiskt har klor hemma var väldigt underhållande. Nu går jag kanske inte runt i mina maskeradklor så väldigt ofta, men nog har det hänt att de åkt på även efter maskeraden.
I helgen såg jag och Malin Gone Baby Gone. Det var en bra film och det är ingen tvekan om att Ben Affleck gör ett bättre jobb bakom kameran än framför, det är å andra sidan svårt att tänka sig att han skulle kunna göra det sämre.

Dagens låt: Eels - Manchild
hold me in your arms

0 Comments:

Post a Comment

<< Home