Sunday, September 21, 2008

Bitter

Liverpool har inte vunnit ligan sedan 89/90, då var jag åtta år. Varje år hoppas man på att det ska bli vårat år, men de hoppen brukar grusas innan halva serien är spelad. Segern mot United förra helgen väckte vissa tankar om att det kanske, kanske, kanske, skulle kunna vara dags för oss att vara med och kämpa om titeln på allvar. Matchen mot United gav hopp om något som känts väldigt långt borta under de inledande omgångarna. Hoppet satt tyvärr bara i en vecka, för 0-0 hemma mot Stoke är så jäkla dåligt att spelarna borde skämmas. Det var spel mot ett mål i 90 minuter, men det blev ändå inget mål.
Ni är fortfarande med racet, men jag är rädd att de där två förlorade poängen kommer svida rejält när serien går in i sin avslutningsfas i vår. Hemma mot pisslagen måste man vinna om man ska ha någon titel.
Idag agerade vi förresten Stoke, alltså spelade mot ett lag som var klasser bättre. Det var i cupen som vi ställdes mot ett av Gävles bästa korpinnebandylag, alltså en aning bättre än oss. En rejäl kämpainsats ledde till att vi lyckades hålla siffrorna nere till förlust med 3-4, riktigt imponerande.

Dagens låt: Vampire Weekend - I stand corrected
I'll take your hand
Right in mine

0 Comments:

Post a Comment

<< Home