Wednesday, September 10, 2008

Upprördhet

Idag var det mängder av upprörda känslor på jobbet. En anledning till alla upprörda känslor var experimentet nere i Schweiz som, enligt skvallerpressen, skulle kunna leda till Jordens undergång. Jag skulle gärna ta mig ett snack med de där domedagsprofeterna, de bidrog nämligen till att mina elever idag gick runt och väntade på undergången. Redan under den första lektionen fick jag ligga i och förklara för dem att det inte fanns någon anledning till oro, detta fortsatte sedan under resten av dagens lektioner. Nu gick återskapandet av Big Gang tydligen bra och till mina elevers lycka gick inte Jorden under när de var i skolan.
Detta var inte den enda anledningen till upprördhet idag, även jag lyckades få igång känslor. Det var under lunchen som jag fick ett gäng av mina kollegor att tappa hakan, anledningen till det var att jag avslöjade att jag inte sett varken Dirty Dancing eller Grease. Personligen känner jag inte att jag missat något, även om jag tror att jag skulle kunna ta mig igenom Grease utan att lida speciellt mycket, men för mina kollegor var detta något väldigt konstigt. Flera av dem hade sett Dirty Dancing vid ett flertal tillfällen och kunde rabbla repliker ur filmen utan problem, ungefär som för mig med Terminator 2. Min syster har också försökt övertyga mig om att jag ska se när Patrick Swayze dansar, men jag tror inte att det kommer att inträffa.
Måste passa på att tipsa om Parken, lite som Jakob Hellman fast med elektronisk bakgrund. Skön musik.

Dagens låt: The Kooks - Sway
And I, and I need your soul because your always soulful
And I and I need your heart, because your always in the right place

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Källkritik borde ingå i dagens utbildning. Aftonbladet är nog den sista källa man ska tro på. Vad blir nästa? "Domedagschock". =)

11:19 PM  

Post a Comment

<< Home