Thursday, September 18, 2008

Musiklivet tillbaka

Det har varit tunt med spelningar här i området den senaste tiden, men nu börjar det bli ändring på den saken och det känns väldigt bra. Först ut är Joel Alme, han uppträder i Sandviken nästa lördag och det tänker jag inte missa. Hans skiva är riktigt bra och innehåller en hel del starka låtar, det ska bli mycket intressant att höra hans musik live. Veckan efter är det två uppträdanden att se fram emot, det första är ingen konsert, men likväl ett uppträdande som jag ser fram emot, nämligen Magnus Betnér som uppträder på Konserthuset. Jag har sett honom en gång tidigare och det var skitbra, nu kommer han med en ny show och helt nytt material, väldigt spännande. Dagen efter spelar Markus Krunegård på SlickCity, ganska pissig lokal för spelningar, men jag gillar Krunegårds musik och kommer därför att gå dit ändå.
Några veckor senare kommer Tiger Lou, jag har sett honom två gånger tidigare och då har det varit bra. Nu var det några år sedan jag senast såg honom och han har säkert kommit ut med lite ny musik sedan senast.
Höjdaren kommer den fjärde december, en artist jag sett i Gävle förr och som alltid levererar högklassiga spelningar. Senast han spelade i Gävle var verkligen en speciell kväll, av flera anledningar, och därför är det glädjande att han är tillbaka. Artisten jag menar är Christian Kjellvander. Han är en av mina absoluta favoriter och live är han något alldeles extra, den fjärde december är det bara boka in i almanackan för Kjellvander får inte missas.

Dagens låt: Christian Kjellvander - When the mourning comes
I'll be there just to make you happy
I'll be there just to see the sun
I'll be there just to keep you happy
And I'll be there when the mourning comes

0 Comments:

Post a Comment

<< Home