Saturday, March 22, 2008

Långfredag

Första delen av min påskledighet har jag firat hemma i Svedja. Jag och Malin åkte dit igår och åkte hem proppmätta idag. Vi kom iväg en aning senare än vi tänkt oss, på vägen dit råkade vi nämligen hamna mitt i ett rån. Malin gick in på en pizzeria för att köpa vatten och märkte att lokalen var tom, plötsligt kom en person springande upp från källaren, efter honom kom en skrämd ägare. Tydligen hade ägaren blivit knivhotad av den andra mannen och blivit av med pengar, eftersom vi såg en del fick vi stanna och lämna fakta till polisen innan vi kunde åka vidare.
Hemma i Svedja var det trevligare, det har blivit mängder med mat och godis, precis som det ska vara i påsktider. Vi har även besökt fåren i ladugården, det har nämligen börjat dyka upp lamm nu och det är mysigt. De allra minsta kom i natt, de såg mycket bräckliga ut när vi kom ut för att titta på dem och de lät nästan ännu mer bräckliga när de försökte få ur sig någon typ av ljud. Får är i allmänhet ganska söta djur, men det finns få djur som ser så dumma ut när de äter. De rör bara på underkäken, fram och tillbaka i sidled, det ser mycket roligt ut.
Vi har även hunnit med promenad med Plummer och en prestigefylld vinst i TP under besöket hemma i Svedja, men nu är vi tillbaka i Gävle och ikväll väntar en ska-kväll på Goa, det kommer säkert att bli roligt.

Dagens låt: Mercury Rev - You´re my queen
Serpent with your blue planet eyes
Passing like a ship through my sleep

0 Comments:

Post a Comment

<< Home