Sunday, March 23, 2008

Ingen ska

Igår var jag på Goa ännu en gång, den här gången tillsammans med Malin, Malins syster, Liv och Feg-Per. Vi hade läst att det skulle vara en kväll med ska, funk och soul och det lät mycket intressant, speciellt ska. Ska-musik kan man inte undgå att bli glad av och en kväll med sådant på dansgolvet kunde inte gärna bli fel. Fel blev det visserligen inte igår, men det blev ingen ska. Under de timmar vi var på plats fick vi inte höra en endaste ska-låt, inte ens Specials.
Han som agerade DJ njöt i fulla drag av den musik han spelade, men några planer på ska fanns det uppenbarligen inte. I stället fick man känna sig lite som en besökare i Boogie woogie night på VH-1, roligt var det i alla fall.
När klockan började närma sig två stängdes musiken av och DJ:en skrek ut att han skulle spela världens bästa låt. Vi väntade spänt på att få höra vilken låt han menade, jag måste säga att jag blev lite förvånad när jag insåg att låten var Sara med Mauro Scocco, kanske inte vad jag skulle kalla en av tidernas bästa låtar. När musiken hade tystnat ställde vi oss och hämtade våra jackor, det pratades lite om avsaknaden av ska under kvällen. När DJ:en kom var det någon som frågade honom om varför han inte hade spelat ska när det stod så i reklamen, hans svar var mycket ärligt, han sa: Jag gillar inte ska, jag gillar Mauro Scocco.
En trevlig kväll var det i alla fall, vi var långt ifrån missnöjda när vi pumsade ut i snön vid stängningsdags.

Dagens låt: The Jam - Fly
Trust in you love, be with me then,
That's when i want you, that's when i need you the most

0 Comments:

Post a Comment

<< Home