Saturday, February 16, 2008

Fortsatt firande

Mitt firande tog inte slut på torsdagen, det fortsatte under fredagen. Att det skulle bli visst firande hade jag räknat med, mina kompisar skulle fira mig på kvällen, men det blev på jobbet en dag till också. Den här gången var det två av mina gamla elever som kom för att ge mig blommor och gratulera till ett års ruttnande, det var samma elever som nämnde att kroppen börjar ruttna när man fyller 25 förra året. En rolig överraskning och ett firande jag inte hade räknat med.
På kvällen firades jag av mina vänner, en mycket trevlig tillställning. Jag fick ta emot många nyttiga och en kanske lite mindre nyttig, men ganska rolig, present. Dagen till ära hade jag lovat att blanda drinkar åt Malin, därför hade jag skrivit ut en del recept som såg aptitliga ut. Jag fick en shaker och lite annat smått och gott till drinkblandande av Ronnie i julklapp och de sakerna fick jag nytta av igår. Namnen på drinkarna minns jag inte, men det blev ett par riktigt goda.
Det var till slut 15 personer samlade i mitt vardagsrum och det heter ju the more the merrier och det stämde i allra högsta grad, vi hade mycket trevligt. Tyvärr betydde the more the merrier också the more the heavier, det tyckte i alla fall min hatthylla. Alla tunga vinterjackor gjorde till slut att den gav vika och två av de fyra skruvarna som den satt i väggen med lossnade och ramlade ur. Detta ledde till att jag fick agera jackutlämnare när kvällen var slut och alla skulle hem, jackorna hade nämligen hamnat i en hög på golvet.
Idag har det varit en slapp dag och det kommer att bli en lika slapp afton också. Troligtvis ska jag och Malin ta en kväll med Morrisseys favoritgodis och se födelsedagsfilmen jag fick av min sympatiska elev i torsdags. I morgon är det ridtävling här i Gävle, så det gäller att vara utvilad.

Dagens låt: Nick Cave - Ship song
We make a little history baby
Every time you come around

0 Comments:

Post a Comment

<< Home