Monday, November 26, 2007

Frusna ben

Kallt, blött och snöigt, det är verkligen inte väder för mig just nu. Jag har tidigare här skrivit och beklagat mig över slasket och snön, men nu börjar jag märka ännu en sak som gör vintern jobbig. Den senaste tiden har jag börjat gå på gym efter jobbet och då brukar jag ha kläderna bilen, för att slippa dra in väskan på jobbet. Idag märkte jag att det nog är något som jag måste sluta med, det blir nämligen kallt i bilen och en kall bil ger kalla kläder. Att kläderna skulle bli kalla att vara i en kall bil borde jag kanske förstått, men det gick inte upp för mig förrän jag idag drog på mig mina träningsbyxor och insåg att de måste ha varit i närheten av fryspunkten. Visserligen blev man ganska snabbt varm, men innan värmen infann sig var det riktigt otrevligt.
Från och med nu måste jag nog inse att det är bäst att bära in träningsväskan i värmen på jobbet också, det är helt klart värt den mödan för att slippa förfrusna ben nere på gymmet.
På tal om ben så har jag ett stort rött märke på ett av mina ben idag, jag trodde inte att man sköt så hårt i korpen, men igår var det en av våra motståndare som fick på en riktigt pärla. Utan att tänka gick jag ner på knä och täckte skott, resultatet blev att jag idag alltså har ett rött märke med två vita prickar på vänstra låret. Att träffen sved behöver jag nog inte ens skriva, men förlusten vi åkte på sved ännu mer.

Dagens låt: Weeping Willows - Shiver in the morning light
I don´t know what you did to me
But I know I want some more of it

0 Comments:

Post a Comment

<< Home