Tuesday, May 08, 2007

Premiär

Igår hade vi säsongspremiär i fotbollskorpen, eftersom matcherna går i Gävle kunde jag inte medverka den här gången, men de hade tydligen gjort en godkänd insats. Det hade blivit förlust med 4-2 mot ett lag från förstadivisionen och för oss som är rookies i sammanhanget var det ett bra resultat. Att jag inte kunde vara med var nog lite tur, jag har nämligen fortfarande lite ont i mina tår efter träningen i helgen. Det är lite illa när man blir så sliten av en träning att man inte kan springa på tre dagar, å andra sidan blev jag trött i armen av att tömma en pennvässare på uddar härom veckan. Blandskiveeleven hade inlett rensningen i vässaren och jag skulle sedan slutföra den, eftersom det var lite svårt att se höll jag upp den i luften när jag skulle bända bort några kvarblivna uddar. Efter en (inte allt för lång) stund kände jag mig väldigt trött i axeln, så jag var tvungen att lägga ner arbetet och hoppas att den skulle fungera bra ändå. Kroppen börjar tydligen att brytas ner när man fyllt 25, så det kanske är därför som jag blir sliten av småaktiviteter, eller så kanske det har att göra med att jag är ganska lat med träningen. I sommar ska jag i alla fall försöka springa lite grann, så jag orkar med att springa när det vankas fotbollsmatcher.
Sista april var vi hemma hos Hasse H, det är inte ofta jag hittar musik på hans dator som stämmer överens med det som finns på min dator, den här gången hittade jag dock några gamla godingar. Hasse H hade nämligen skaffat Krymplings skiva, det var en av mina favoriter när jag gick i högstadiet. Jag hade ofta på mig min Krymplingströja, som jag köpt för 19 kr på Beat Butchers och deras skiva gick varm i mitt rum när jag var hemma. Nu hade jag nog inte lyssnat på skivan på 4-5 år, åtminstone inte alla låtar, så det var roligt att hör alla klassiker igen och vissa låtar känns alltid rätt att höra.

Dagens låt: Krymplings - Karlavagnen
Och jag vet att du känner för mig
och jag är inte okänslig själv

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Känns hemskt att kroppen börjar att brytas ner efter 25, men man formar kroppen innan 28 har jag hört så än så länge klara vi väl oss...

2:57 PM  

Post a Comment

<< Home