Wednesday, May 09, 2007

En vecka kvar

Nästa onsdag är det dags för favorit i repris, då serveras nämligen mannagrynspudding på mitt jobb. Jag har flera gånger hyllat maträtten här på sidan och kommer jag nog alltid att fortsätta göra. Det är den godaste maten man kan få i skolan, men man blir inte så mätt av den. Lyckligtvis utarbetade jag, när jag gick på mellanstadiet, ett sätt som löser det problemet. Om man äter så snabbt att man får ont i magen blir man inte hungrig på länge, därför gör det inte så mycket att man inte blir mätt. När det dessutom är så gott som det är, så är det inget problem att man går runt med magsmärta i några timmar. Eftersom mannagrynspuddingen serveras så sällan så kan man köra den här taktiken utan att det ger några men.
Idag var jag in till min gamla gymnasieskola, i mitt gamla klassrum, och deltog i en konferens. Själva konferensen var väl kanske inte så meningsfull, men eftersom min gamla svensklärare från högstadiet var med gav det ändå en del. Han har alltid kloka saker att säga, precis som han hade när han undervisade min klass, och han säger alltid saker som jag håller med om, precis som jag gjorde under högstadiet.
Kommer inte på något mer givande att fylla dagens inlägg med, det är mycket i skallen nu, men inget som är speciellt intressant att läsa om.

Dagens låt: Bright Eyes - Make war
Return, return to the person that you were.
And I will do the same
cause it is too hard to belong to someone who is gone.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home