Monday, April 02, 2007

Småtrött

Det är ingen överdrift att påstå att jag varit lite småspak idag, sömnen den senaste tiden har inte varit den bästa och de timmar jag fick i helgen var inte riktigt tillräcklig mängd för att jag skulle vara på tårna idag. Dagen har ändå flutit på bra, det var först när jag skulle sätta mig och rätta uppsatser som jag insåg att jag var ganska trött.
Tydligen är det bara 25 dagar kvar med aktivt arbete innan betygen sätts, det kan också vara mina sista 25 dagar med aktivt arbete på jobbet, vet ännu inte om det blir någon fortsättning för mig. I morse satt jag och spanade lite efter backup-planer utifall det skulle bli så att jag blir utan jobb efter sommaren, valmöjligheterna är inte många kan jag säga. Det finns inte en enda tjänst i hela länet som passar min utbildning, men det kanske är lite tidigt än också. De närmaste veckorna kommer onekligen att bli rätt nerviga innan jag vet var jag hamnar.
I morse när jag satt och jobbade blev jag påmind om att batteriet i min iPod tog slut när jag försökte överrösta ljudet från en gameboy i helgen, jag kunde därför inte lyssna på musik när jag gjorde i ordning mina lektioner. Jag kan inte jobba utan musik, så jag hade inget annat val än att använda mig av youtube. Tidigare har man inte kunnat lyssna på musik på datorn i arbetsrummet, men som genom ett mirakel kan man nu göra det. Tyvärr har i stället internet slutat att fungera på en av datorerna, men man kan ju inte få allt. Hur som helst hittade jag ett par trevliga videor som jag tänkte bjuda på här:

Tindersticks - Until the morning comes
Bright Eyes - Easy/Lucky/Free
Pelle Carlberg - Riverbank

Sen hittade jag de här videorna och de påminner mig om vad som väntar på fredag:

Weeping Willows - Broken promise land
Weeping Willows - Blue and alone
Weeping Willows - Touch me

Dagens låt: The Smiths - I know it´s over"'Cause tonight is just like any other night"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home