Tuesday, March 27, 2007

Nya vrår

Jag är rätt ny på mitt jobb, har bara varit där i drygt ett år och det är jag rookie med om man jämför med mina kollegor. Förra läsåret satt jag alltid i samma klassrum, så är det i år också. Detta gör att jag inte är någon expert på att hitta på skolan, klassrumsnumren är jag kass på, men jag vet på ett ungefär i alla fall. Idag har jag upptäckt vrår på jobbet som jag inte visste om, nere i källaren. Jag höll på att fixa med en dator till några av mina elever, vi har fått in en extra till klassen och då blev det en över. Till att börja med kan jag säga att jag faktiskt lyckades koppla ihop alla delar så pass att datorn kom igång och det är en framgång för en teknikanalfabet som jag. Nu var tangentbordet och musen som hörde till datorn inte i bästa skick, de var snudd på trasiga och dessutom hade någon roat sig med att byta lats på ett gäng av tangenterna, vilket gjorde det rätt komplicerat att använda. Jag gav mig nu ut på en upptäcktsfärd för att hitta nya grejer till datorn, jag gick ner på nedervåningen och forskade lite. Där fanns det saker som jag inte upptäckt tidigare. Bland annat hade vi tydligen en dusch där nere, såg rätt fräsch ut faktiskt, dessutom fanns det två toaletter och massvis med gammalt material. Nu vet jag vart jag kan gå om det är fullt på toaletterna på övervåningen, vilket iofs aldrig hänt under min tid på jobbet, men man vet ju aldrig.
Nu har jag i alla fall lärt mig lite mer om bottenvåningen på jobbet, inte för att jag kanske kommer att ha nytta av det så väldigt många gånger, men jag kan i alla fall känna att jag har lite koll.

Dagens låt: Gene McDaniels - Another tear falls. "My love for you will never die" är inte med i Walker Brothers version, men annars är de rätt lika.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home