Thursday, April 05, 2007

Påsklov

Idag var min sista arbetsdag innan påsklovet, den var långt ifrån ansträngande. Nästan alla mina elever var borta pga innebandyn som jag skrev om igår, så det blev inte mycket arbetande. Jag passade i alla fall på att äta påsklunchen på jobbet, den var inte speciellt avancerad. Potatis, skinka och ägg var det som fanns att tillgå, tur att det fanns mycket sallad.
Dagens viktigaste händelse var innebandymatchen mot sjuan och åttan, vi lärare hade lyckats få ihop en trupp på sex personer. Tyvärr blev det en oturlig förlust i matchen, tur för mig att det blir lov nu, jag hade nämligen visat upp en ganska segersäker sida under dagen som var. Bara att hoppas att det gick bättre för mina elever som var iväg på turneringen inne i Bollnäs.
Nu väntar alltså en dryg veckas lov och det blir nog bra, jag behöver ta igen lite sömn och det kan jag förhoppningsvis göra nu. Dessutom är det i morgon dags för Weeping Willows här i stan och det har jag längtat efter mycket länge nu, det är inte mycket som slår en WW-spelning och nu var det över ett år sedan jag såg dem senast. Det blir nog bra med en konsert så man kan koppla bort allt ett tag, är mycket som snurrar nu och jag vet inte riktigt ut eller in, men det kommer väl visa sig antar jag. Hur som helst ska det bli väldigt kul med Weeping Willows, förra spelningen här i Gävle är ett väldigt fint minne. Om ni vill läsa lite om mina tidigare möten med WW kan ni klicka in på november 2005 och läsa igenom mina WW-minnen.

Dagens låt: Tindersticks - Can our love

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ajdå. Då fick ni det tufft gissar jag på (; Vi tog oss till kvartsfinalen om du inte redan har fått reda på det. Där fick vi storstryk av 'Toppat'.. Men men, inga sura miner! Glad Påsk på dig.

1:09 PM  
Blogger Tomas said...

Jag försökte ringa er och höra hur det gick, men jag fick inte tag på nån. Kvartsfinal är inte illa.
Glad påsk!

1:56 AM  

Post a Comment

<< Home