Saturday, March 10, 2007

Veckans lista v.10

1. Rafa Benitez - I veckan stod Liverpool för säsongens insats, då man slog ut de regerande mästarna Barcelona ur Champions League. Det var en väldigt strong insats av oss, vi inte bara slog ut dem, vi gjorde det rättvist också. Vi var bättre än Barcelona och förtjänade avancemang, en prestation som gör att man kan känna sig stolt över att vara LFC-fan. Rafa har fått ta emot mycket kritik sedan han kom till vår klubb, men jag är väldigt glad att vi har denne man som ledare för våra styrkor. Vi har än så länge inte fått till det ordentligt i ligan och det är något som jag hoppas kommer att hända inom de närmaste åren. Vi utvecklas ständigt under Rafa, men det saknas fortfarande lite innan vi kan mäta oss med United och Chelski över en hel säsong. Jag är övertygad om att vi nästa år kommer att vara med i ligatoppen längre än vi var i år. De insatser vi stått för ute i Europa sedan Rafa tog över har varit imponerande, om man bortser från matcherna mot de filmande portugiserna förra säsongen så har vi varit omutliga. Nu blir det en kvartsfinal mot PSV, vi har goda chanser att ta oss till semi, men det kommer inte att bli någon enkel uppgift.

2. Jamie Carragher - Kung Carra var just kung i tisdags. Han dominerade straffområdet totalt och tillät inte någon av Barcas spelare komma i närheten av några målchanser. Carragher är i en makalös form just, han var precis lika bra mot svinen förra helgen också, men då hade vi missflyt. Det finns inte många spelare i världen som har ett större hjärta för sin klubb än Carra, han skulle offra allt för klubben och sådant kan man inte köpa. För några säsonger sedan fick Carra frågan av skysports om han skulle kunna tänka sig att flytta till en större klubb, det svar han gav då bevisar hur stor han är. Han svarade:
"Who´s bigger than Liverpool?"

3. Henry Rollins - SVT har nu börjat visa en riktigt bra talk show, nämligen Henry Rollins show. Den visas fredagar klockan 22.30 och den är verkligen underhållande. Ledare för showen är Henry Rollins(därav showens namn) och han är inte den typen av programledare man är van vid från de shower man vanligtsvis brukar få se i tv. Rollins var tidigare med i punkbandet Black Flag, den bakgrunden tror jag inte Letterman och Leno har. Nu behöver det givetvis inte betyda att man är bra programledare bara för att man är en gammal punkare, men Rollins är verkligen perfekt i sin roll. Han brinner verkligen för det som diskuteras i intervjuerna och han säger rakt ut vad han tycker, hela tiden. Det är mycket underhållande, 22.30 på fredagar, bänka er vid tv:n.

4. Romeo Stodart - Jag har upptäckt Magic Numbers ganska nyligen, fick tips om dem av en bekant och jag ångrar inte att jag började lyssna på dem. Deras musik är skön och deras texter håller hög klass. Som jag fattat det är det Romeo Stodart som skriver de flesta texterna, dessutom är det han som sköter det mesta av sången. Han har en mycket bra röst, men Magic Numbers är som allra bäst när han och hans syster Michelle, som också är med i bandet, växlar i sången. "Mornings eleven" är en sådan låt, de delarna där de turas om att sjunga är oerhört bra. Kolla upp Magic Numbers, ni kommer inte att ångra er.

5. Andreas Dackell - Min gamla hjälte är verkligen i toppform nu. Det spel han presterat hittills under slutspelet har varit mycket imponerande. I torsdags hade Brynäs oflyt som inte fick till det med HV, idag är det chans till revansch och jag kommer finnas på plats för att heja fram dem till seger. Jag trodde det skulle bli en sportlös helg nu när LFC vilar, men det blev hockey i stället, inte helt fel.

Dagens låt: Morrissey - I want the one I can´t have, live.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home