Tuesday, March 06, 2007

Skoltröjan

Idag fick vi våran efterlängtade skoltröja, även om jag är lärare och inte elev så köpte jag givetvis en. Tröjan är mycket stilig, kommer bli ett fint minne att ha kvar, även om jag inte kommer att behöva en tröja för att minnas den här klassen. Min senaste skoltröja var den jag köpte när nian jag gick skulle sluta, för nio år sedan. Den tröjan har jag inte använt många gånger jag kan säga, en vit t-shirt med en ganska trist text. Det här är en svart luvtröja, varm och skön. Jag kommer garanterat att använda den en del.
Ikväll gäller det för Liverpool att inte förlora mot Barcelona, annars kommer jag att få ett helvete på jobbet under resten av veckan. Jag tror inte jag haft en lektion under de här två dagarna där det inte kommit kommentarer om förlusten mot United i helgen, därför vore det väldigt skönt om vi kunde slå ut Barca ikväll. Vinner vi kommer jag vara väldigt stolt i skolan i morgon, om vi åker ut kommer jag försöka gömma mig från den värsta mobben. Det blir garanterat ingen lunch i matsalen i alla fall.
Nu ska jag ladda för match, låt oss alla hålla tummarna för att Liverpool gör en kanonmatch och slår ut de regerande mästarna. YNWA!

Dagens låt: The Magic Numbers - Mornings eleven, inte hela låten, men ett litet smakprov på en kanonlåt i alla fall.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home