Sunday, March 11, 2007

UNO och hockey


I fredags invigde jag mitt nya UNO-spel tillsammans med syrran, Ronnie och Lars. Det var längesen jag spelade UNO, men precis som förr i tiden, när jag spelade mot mormor och morfar, var det jag som vann. Jag har talang när det gäller UNO, den saken är klar. Dessutom blir det hela mycket roligare när Gambit är på 4+ och Wolverine på byt-alla-kort-kortet. Nu har jag både ett X-men-UNO och ett marvelmonopol, nästan på gränsen till nördigt.


Jag försökte fota mig själv i matchtröjan som jag fick av Hep Stars när jag fyllde 25, jag invigde den igår och kände att det borde förevigas. Knäppa kort på sig själv var svårare än jag trodde, men det blev en bild i alla fall.


Den Gamle Franken har bytt att titta på Hot Shot mot att vara en hotshot, han jobbar nämligen på ett företag som har en egen loge i Halstablettshallen. Igår hade jag den turen att bli medbjuden när det vankades slutspelsmatch. Som ni ser är logen rätt lyxig, lite mer rymlig än en plats på läktaren.


Signerade tröjor prydde väggen i logen, trevligt inslag.


Jag är rookie när det gäller att knäppa kort och hockey är inte direkt något som är lätt att fota. Bättre kort än så här blev det inte, men det är egentligen skitsamma, huvudsaken är att Brynäs vann. Det var längesen jag såg dem spela så bra som de gjorde igår, första perioden var de riktigt bra. Att det var över 8000 personer på plats gjorde stämningen bättre än vanligt. Jag brukade alltid klaga på att det bara var yngre i klacken och att de knappt hördes, nu verkar de ha växt upp, för igår hördes de verkligen. Brynäs kan slå ut HV om man fortsätter att spela så här bra, semifinaler vore roligt att uppleva igen, det var ett tag sedan.

Dagens låt: Johnny Cash - Ghost riders in the sky

0 Comments:

Post a Comment

<< Home