Sunday, October 22, 2006

Viktig match

Nu är det bara drygt en halvtimme kvar till avspark på den avskyvärda arenan Old trafford. Det finns inget lag jag tycker så illa om som Manchester United och just därför är det här en enormt viktig match, både för mig och för laget. Liverpool har inte börjat serien bra, det har tyvärr united gjort. Därför får vi inte förlora idag, då ser det jäkligt illa ut.
Något som gör en förlust idag än mer smärtsam är att jag kommer att bli rejält påmind om den i morgon när jag kommer till jobbet. Jag gör ingen hemlighet av att jag håller på Liverpool och när man har united-fans i klassen är det bara att räkna med att få några gliringar om det skulle bli förlust idag.
Jag har absolut ingen positiv känsla inför dagens drabbning, det enda som talar för oss är just att inget talar för oss. Vi slår ur underläge idag, sett till vår usla start ska vi inte ta poäng idag. Det finns dock en enorm potential i laget och bara vi får det att stämma kan vi säkert skrälla och vända hemåt med alla tre poängen. Om det nu skulle bli så illa att vi inte vinner så har jag i alla fall ett halvt dygn på mig att komma på rimliga bortförklaringar i skolan i morgon. Jag kommer säkert kunna klaga på domaren, han är alltid med united, och jag kommer säkert kunna klaga på oflyt, bollen studsar alltid med united. Med många timmar på mig kan jag säkert komma på fler bortförklaringar, det gäller att komma ur förlusten med värdighet. En sak är säker, om vi vinner kommer jag absolut inte vara sen att kommentera det direkt i morgon bitti.

Dagens låt: Fatboy - Fat state

0 Comments:

Post a Comment

<< Home