Wednesday, October 18, 2006

Lågvattenmärke

Jag tror att expressen slog något slags rekord idag, de kan ha skrivit den sämsta och mest meningslösa artikel som någonsin publicerats.
Idag på mittuppslaget har man nämligen en stor artikel om att Zlatan är ute och vandrar med sitt barn. Det är massvis med bilder på Zlatan med en barnvagn ur olika vinklar. Jag kan inte fattar vilka som är intresserade av att se Zlatan promenera med en barnvagn och jag kan än mindre fatta vad det har att göra på mittuppslaget i en tidning som åtminstone utger sig för att vara någon slags nyhetstidning. Att någon patetisk paparazzi har tid att förfölja Zlatan på fritiden och fota honom när han är ute för att koppla av är sorgligt i sig, än värre är det att det ska vara en sådan stor nyhet att man måste ha det på mittuppslaget i en av Sveriges största tidningar. Det sjukaste av allt är det säkert finns personer som köper tidningen bara för att få se de här bilderna.
Nu kanske ni trodde att det var det här som var lågvattenmärket, det är det inte. Vid sidan av de här bilderna fanns det nämligen en liten artikel som var så dum att man skulle kunna tro att det var första april. Där skrev man nämligen om barnvagnen som Zlatan använde för att köra runt sitt barn. Man var i artikeln snabb med att påpeka att det var en populär barnvagn bland kändisar, bland annat användes den av Gwyneth Paltrow. Det är nästan så att man blir rädd av att läsa sånt här. Vem fan bryr sig om vilken barnvagn Zlatan använder? Han är en fotbollsspelare och det är just det som man ska skriva om i en nyhetstidning, inte sån här oväsentlig smörja. Jag kan inte fatta hur folk kan tycka att det är konstigt att Zlatan nästan aldrig pratar med svensk press. I Sverige brukar vi ha roligt åt den brittiska medians jakt på kändisar, men vänta bara, snart är vi där också.

Dagens låt: The Fine Arts Showcase - Frida and I

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Haha, ja det har du nog rätt i.
Snart är vi nog ikapp England, det är intrycket man får när man läser om vilket barnvagnsmärke Zlatan har...

1:52 PM  

Post a Comment

<< Home