Wednesday, October 25, 2006

Ett år tillbaka

Idag satt jag och tittade igenom några av mina gamla inlägg här på sidan, jag har su skrivit ganska länge nu och det börjar bli en del att läsa igenom. Den här gången hamnade jag på oktober månad förra året och det var ganska intressant att läsa. Bland annat skrev jag om hur illa Liverpool hade börjat och om att det är då vi som fans måste ställa upp för vårat lag, precis så är det i år också. Vi har börjar uselt och tappat många onödiga poäng, men i stället för att bara klaga måste man försöka stötta laget nu i motgången, det vände förra året och det kommer det att göra i år också.
En annan sak som hände vid den här tiden förra året var att jag inledde mitt skrivande på examensarbetet. Den uppsats jag fick till då blev jag rätt nöjd med, men satan så tråkigt det var att skriva den. Man hade inget socialt liv om dagarna, man spenderade all tid tillsammans med datorn och det var riktigt segt. Skönt att ha det avklarat så att jag nu kan hålla på med det jag vill, dvs undervisa elever.
Förra året vid den här tiden vann vi också våran första match i korpserien, den historiska händelsen inträffade på en dag som redan innan var en stor dag för mig, nämligen 30 oktober, Maradonas födelsedag. I helgen är det dags för ny match för oss, även om det är den 29 oktober som det är match så kanske det är dags för säsongens första serievinst.
Jag skrev även om World Cup i bandy, en turnering som giffarna lyckades spela hem i fjol. Det är tecken på att bandysäsongen är nära och det är positivt. I helgen är det dags för World Cup igen, det blir nog ingen vinst för Bollnäs i år men det är kul att ha fått uppleva det en gång i alla fall.
Att Gefle hängde kvar i allsvenskan var en annan av mina punkter att ta upp under oktober i fjol, det är något som jag skulle kunnat skriva i år också. Gefle säkrade nämligen sitt kontrakt definitivt i helgen och det är starkt av dem.
Jag var även ut och jobbade som vikarie under den här tiden i fjol och när jag läser det så inser jag hur nöjd jag är att jag har jobb just nu. Det var roligt att vikariera, men det är ännu roligare att verkligen jobba som lärare.
I morgon är det upp till bevis för mig, jag har sagt att jag ska klara konsten med pekpinnen och jag tror inte jag komemr att få lämna klassrummet innan jag klarar av det. Jag tror på mig själv, jag tror jag kommer att klara av det. Det skulle ändå inte skada om alla mina läsare höll tummarna för mig i morgon vid lunchtid, det kan jag behöva.

Dagens låt: The Fine Arts Showcase - Chemical girl

0 Comments:

Post a Comment

<< Home