Friday, May 12, 2006

Säsongsavslutning i morgon

I morgon är det dags att avsluta säsongen för LFC och det gör man med FA-cupfinal mot West Ham. Om det blir seger i morgon kommer det vara en suverän avslutning på en mycket bra säsong. Vi har tagit ett stort steg uppåt i serien, visserligen bara två placeringar men sett till antal poäng så är det en riktigt stor förbättring. Jag kommer att skriva en rejäl säsongsutvärdering här i helgen, men jag avvaktar cupfinalen innan jag sammanfattar den gångna säsongen.
Jag hoppas givetvis på vinst i morgon, West Ham ska inte kunna slå oss i en final. Vi är helt enkelt bättre än dom och det hoppas jag kommer synas från start i morgon. Det är lite oroande att Alonso har varit skadad sedan matchen mot Pompey, kan inte han spela är det ett rejält avbräck. Hamann skulle säkert göra ett stabilt jobb på Alonsos plats, men han har inte samma spetsegenskaper som vår magiske spanjor. I anfallet hoppas jag få se Crouch tillsammans med Cissé. Morientes är inte bra just nu, han kämpar och sliter men känns helt ofarlig i straffområdet. det går för sakta för honom och han verkar inte trivas på planen. Cissé däremot har spottat upp sig rejält den senaste månaden och jag tycker han förtjänar en startplats i finalen. Att jag skulle se Crouch som given i den här matchen hade jag knappast trott före säsongen, men han har överraskat mig på ett positivt sätt och ska starta.
Backlinjen är given, Finnan, Hyypiä, Kung Carra och Riise har varit oerhört stabila hela säsongen och det finns ingen som helst anledning till att ändra på det i morgon.
Vi SKA slå West Ham i morgon, jag tippar på 2-1 till oss och vilka som gör målen skiter jag fullständigt i så länge jag får fira en cupvinst vid sextiden i morgon!

Dagens låt: Morrissey - Speedway

0 Comments:

Post a Comment

<< Home