Wednesday, May 24, 2006

Äntligen

Idag är det dags, den här dagen har jag väntat på i åtminstone två år. Idag ska jag nämligen se X-men 3 och det ska bli väldigt intressant.
Mina förväntningar är skyhöga, de två första filmerna var hur bra som helst och jag kräver att den här filmen ska vara på samma nivå. Det här ska tydligen vara den sista filmen i serien och den måste få avslutas på ett lika bra sätt som den inletts. Som jag nämnt här tidigare är jag lite orolig för vad den nya regissören ska föra in i filmen. Bryan Singer gjorde ett grymt bra jobb i de första filmerna, men han hade en bättre historia än Brett ratner. Ratner kommer från Rush Hour och det var två riktiga skitfilmer, men med ett X-men-manus ska man inte kunna misslyckas.
Jag skulle tro att Storm kommer få en större roll i den här filmen, annars hade knappast Halle Berry ställt upp igen. Å andra sidan så har Storm en stor roll i tidningen så det känns bara logiskt att hon får en viktigare del av filmen också.
En karaktär som ska bli väldigt intressant att se är Colossus. Han var med en kort stund i tvåan, men i trean verkar det som om hans roll kommer vara större och det är väldigt positivt. Jag har alltid gillat Colossus och ser fram emot att se honom i filmen.
Kelsey Grammer som Beast kommer vara klockren, jag har sett några klipp och precis som jag trodde så passar han perfekt i rollen. Det är visserligen inte så oväntat, varenda skådis i filmserien hittills har varit perfekta i sina roller. Hugh Jackman som Wolverine är helt perfekt, jag trodde inte att man skulle kunna hitta någon som kunde ta hand om den rollen på ett så bra sätt att jag blev nöjd. Patrick Stewart och Ian MacKellan är precis lika passande som Xavier och Magneto och Halle Berry och Famke Janssen är perfekta som Storm och Jean Grey.
Filmen ikväll måste vara suverän för att jag ska vara nöjd, men jag litar på X-men.

Dagens låt: Bonnie Prince Billy - I am drinking again

0 Comments:

Post a Comment

<< Home