Saturday, January 21, 2006

Bubba Ho-Tep

Igår såg jag och Gorbatjov en av de sjukaste filmer jag sett, åtminstone om man ser till handlingen. En kort sammanfattning av filmen:
På ett ålderdomshem bor en man som påstår sig vara Elvis Presley, han bytte bara identitet med en Elvisimitatör för att slippa all uppståndelse. När sedan imitatören, som tog över som den riktige Elvis, omkom var det ingen som trodde på att denne man egentligen var Elvis. Tillsammans med Elvis bor en man som påstår sig vara John F Kennedy, att han är svart förklarar han med att man målade honom svart för att ingen skulle tro honom. På ålderdomshemmet härjar en mumie som håller sig vid liv med hjälp av att äta själar ur röven på alla pensionärer. Kennedy upptäcker att mumien klottrat på toaletten, han hade skrivit "Cleopatra suger åsneballe" med hieroglyfer. Kennedy och Elvis påbörjar då jakten på mumien.

Slutet tänker jag inte avslöja, men jag kan lugnt säga att det var en ganska skruvad film. Trots att handligen, som ni märker, var minst sagt annorlunda så hade filmen en slag seriös stämning över sig. Det var inte den bästa film jag sett, men den var helt ok. Man gapskrattade aldrig, men det var många roliga delar av filmen och med tanke på den speciella handligen satt jag ofta med ett förvånat leende på läpparna när jag tittade. Man fattade liksom inte hur man kan komma på såna sjuka saker och ändå komma undan med det.
Mitt betyg: TTT

Dagens låt: The Streets - Wouldn´t have it any other way

0 Comments:

Post a Comment

<< Home