Tuesday, October 11, 2005

Thaimassage i Kilafors

Igår var jag hemma i Svedja på besök, dels för att göra en intervju till min uppsats och dels för att få bukt med min usla rygg. Sedan jag flyttade ifrån Svedja har man startat ett kroppsvårdscenter i grannbyn Kilafors, där har man thaimassage. Bara tanken på att få thaimassage i Kilafors kändes annorlunda, thaimassage är ju ganska exotiskt och Kilafors är kanske så långt ifrån exotiskt man kan komma med sina mopedister och lokala förmågor som Katt-Harry m.fl. Nu har man i alla fall fått thaimassage till byn och morsan bokade en tid åt mig så att jag skulle kunna röra mig någorlunda obehindrat igen. Lite nervös var jag innan massagen, som jag nämnde i gårdagens inlägg tittade jag på första säsongen av Robinson och där bjöds på en thaimassage som jag gärna skulle slippa. Lyckligtvis var den här massagen inte lika ingående som den Martin Melin råkade ut för i tv. `
Mest arbete lade massösen ned på min rygg, den var som en enda stor kärringknut(jag är ingen scout så jag kan inte namnen på några coola knutar) och det knakade till med jämna mellanrum. Jag märkte under massagen att jag verkligen sett alldeles för många martial arts-filmer, för när det var dags för att massera nacken började jag direkt tänka på alla olika sätt som man sett asiater vrida nacken av folk i filmer. När jag låg där slog det mig att hon troligen skulle kunna döda mig på två sekunder om hon bara ville, men lyckligtvis var hon ingen skurk från en Van damme-film utan en helt vanlig massös, så min nacke klarade sig helskinnad undan.
När massagen var avklarad var min rygg mycket bättre och även om den ännu inte är i närheten av att vara helt återställd blev det en klar förbättring igår. Thaimassage i Kilafors, det trodde jag verkligen aldrig att jag skulle få uppleva.

Dagens låt: The Smiths - Half a person

0 Comments:

Post a Comment

<< Home