Friday, September 23, 2005

Kräver mål i morgon

I morgon är det dags för match i Premier League igen och den här gången har jag inga hinder som gör att jag missar vår match. Det är bortamatch mot Birmingham som gäller och ska vi vara med i toppen av tabellen är dte här en match vi bara ska vinna. Efter 1-0 i målskillnad på fyra omgångar känns det väldigt viktigt att vi får fart på vårt målskytte. Jag hoppas få se Cissé på topp tillsammans med Crouch, trodde aldrig jag skulle skriva att jag hoppades se Crouch i startelvan men det truppläge vi har nu är han det bästa alternativet. Ifjol blev det torsk i motsvarande matcn och det var verkligen ingen rolig match, vi brukar ofta ha svårt mot Birmingham men nu är det dags att ändra på den saken. Jag hoppas på den här startelvan:

Reina
Finnan-Kung Carra-Hyypiä-Warnock
Pongolle-Hamann-Gerrard-Zenden
Crouch-Cissé

Backlinjen känns ganska given, speciellt eftersom Warnock tydligen gjort en bra insats mot United senast. Det kan bli så att antingen Josemi eller Traore får chansen från start, men jag hoppas att så inte blir fallet. Hyypiä och Kung Carra i mitten är givna, PL:s bästa mittbackspar rubbar man inte på.
På mitten är det dags för Hamann att få speltid igen, Alonso har inte varit lika bra som förra säsongen och i en sån här match kan det vara bra att ha Hamann på planen med tanke på att det kan bli ganska hårt spel. Hade gärna sett Sissoko i stället, men han är tyvärr skadad. Pongolle får spela till höger i stället för Garcia som kan behöva vila en match nu. Zenden eller Riise är ett svårt val då ingen av dem imponerat hittills, men jag tror på Zenden och hoppas han visar sin klass nu.
Jag har hittills inte tippat rätt en endaste gång sedan jag startade med min bloggtips före matchen. Den här gången tror jag på vinst med 2-1 efter mål av Gerrard och Zenden, hoppas jag för en gångs skull får rätt.

Dagens låt: Weeping Willows - Your eyes

0 Comments:

Post a Comment

<< Home