Sunday, September 18, 2005

14 timmar sporthall

Den här helgen har jag till stor del spenderat inne i en sporthall här i Gävle, seriesammandrag i pingis. Det har gått rätt bra, men jag börjar känna sviterna av idrottandet nu. Det tar verkligen på krafterna att spela så pass många matcher som det blir under en sån här helg. I morse när jag vaknade hade jag så ont i ryggen att jag knappt tog mig ur sängen, men med lite uppvärmning så försvann den smärtan i alla fall. I morgon kommer jag troligen att ha träningsvärk i låren, för det var till och med jobbigt att gå uppför trappen till lägenheten när jag kom hem.

United tog tyvärr en poäng av oss på Anfield idag, eftersom jag spelade pingis såg jag inte matchen så jag kan egentligen inte uttala mig om huruvida det var rättvist eller ej. Jag hade målrapportering via sms från en kompis, men eftersom det blev 0-0 i matchen kom han väldigt billigt undan med den rapporteringen.
Crouch startade igen, men har ännu inte gjort något mål. Enligt det jag läst ska han ha gjort en bra match i sin targetroll, men det är lite oroväckande att våra anfallare inte gör mål. Efter fyra matcher i PL har vi 1-0 i målskillnad och även om försvaret känns väldigt bra så måste vi börja göra mål snart också.

CSKA Gorbatjov förlorade premiärmatchen i cupen igår, 4-8 bev slutresultatet. På tisdag är det retur och då ska jag göra min debut för laget, ska bli jäkligt skoj.

Dagens låt: Bonnie Prince Billy - Even if love

0 Comments:

Post a Comment

<< Home