Thursday, September 15, 2005

Filmkrönikan

Ikväll är det premiär på ett av de få program jag brukar följa på tv, nämligen Filmkrönikan. Tydligen ska inte Orvar recensera filmer i år utan bara sköta snacket i studion, det är lite tråkigt för han är väldigt bra både på att hylla och på att såga. Göran Everdahl är en av dem som ska sköta jobbet som recensent den här säsongen så lite nöjd är jag ändå, brukar se honom på Nyhetsmorgon och då är han ofta väldigt bra. I första avsnittet ska man bland annat lämna sin bedömning av Kalle och Chokladfabriken, det ska bli väldigt spännande. Jag ska se premiären på den i morgon och hoppas verkligen att den får bra kritik ikväll, jag litar på Filmkrönikan.
På tal om film såg jag en riktigt bra film igår, Hotel Rwanda med Don Cheadle i huvudrollen. Det var inte en film man mådde speciellt bra av att se, det var fruktansvärda saker som hände i Rwanda. Jag rekommenderar den verkligen till alla som inte sett den. Cheadle är suverän i huvudrollen och till och med Nick Nolte gör en bra insats, något jag tvivlade på efter att ha sett honom i den usla Hulk.

Det var en ganska rolig annons i Arbetarbladet idag, under Köp & Sälj. Annonsen lydde som följer:
"Biljetter finns till Peter Carlsson & Grodorna till 12:e och 17:e december. Bra julklapp!"
Eftersom de flesta av oss delar ut julklappar den 24 december vet jag inte om jag skulle klassa de här biljetterna som klockrena julklappar, biljetter brukar oftast vara populärare om det går att använda dom också.

Dagens låt: The Byrds - Turn, turn, turn

0 Comments:

Post a Comment

<< Home