Sunday, September 25, 2005

Frustrerande poängförlust

Det blev ännu ett oavgjot resultat för oss i gårdagens ligamatch borta mot Birmingham. 2-2 slutade matchen efter det att vi låtit dom vända 0-1 till 2-1 utan större besvär under en kort period i mitten av andra halvlek, lyckligtvis kvitterade Cissé på straff. När Luis Garcia satte 1-0 till oss trodde jag verkligen på en efterlängtad trepoängare, men så blev inte fallet. Jag blev väldigt irriterad närde kvitterade, trots att Plummer, föräldrarnas hund som jag vaktar just nu, hoppade upp i knät på mig och försökte trösta mig när de fick sitt mål var det ett jävligt tungt mål. Vi har inte det rätta flytet hittills i år.
Reina agerade oroväckande osäkert i målet, han får ta på sig en del av båda målen. Backlinjen agerade relativt stabilt, bortsett från Warnock som hade några missar och dessutom gjorde självmål.
Mittfältet var till en början blekt, kom igång lite i andra men med tanke på motståndet kräver jag mycket bättre spel av både Hamann och Alonso. Gerrard var vår bäste idag, men han kan ännu bättre.
Pongolle och Zenden var osynliga, kanske speciellt Pongolle som aldrig kom in i matchen.
Crouch skötte sig bra på topp, men för att jag ska acceptera honom måste han sätta chanserna. Missen han gör vid 2-2 får inte ske på den här nivån, speciellt inte när man har hans huvudspel.
Cissés och Garcias inhopp livade upp matchen en del, även om Garcia föll ur matchen sista tio minuterna.

Ett annat, mer positivt, oavgjort resultat igår skedde i vår debut i seriesammanhang i korpen i innebandy. Vi spelade 5-5 mot Universal Players, det blev inga poäng för mig men som back blir det inte mycket av den varan. Jeppe på Berget var vår mest produktive spelare, tre mål och ett assist kom från hans klubba och han tog en stabil ledning om vår poängliga. Vår andra mål gjordes av Hasse Holmqvist och Gamle Franken, nu har vi speluppehåll i två veckor innan det är dags för nästa liga match och förhoppningsvis första vinsten.

Dagens låt: Neil Young - From Hank to Hendrix

1 Comments:

Blogger Kay Thomas Brown said...

The power of home based business opportunities can be found at my
home based business opportunities ultimate site.
I have been going through alot of blogs today. Your
site though makes me go hmmmm.. I definately like it!

1:09 AM  

Post a Comment

<< Home