Wednesday, July 06, 2005

The Gerrard Saga

Igår tog historien kring Gerrard en väldigt oväntad vändning, precis när jag börjat ställa in mig på att hata en spelare jag tidigare beundrat kommer han med ett nytt uttalande där han säger att han kommer stanna i världens bästa klubb. Uttalandet var verkligen en chock, mindre en ett dygn efter det att han sagt att han ville lämna oss. Det som värmer är att han pratar om hur mycket han älskar klubben, det är precis det jag önskat höra honom säga hela tiden. Det blir med lite blandade känslor jag ser Gerrard springa in på planen nästa säsong, men nu när han förlängde sitt kontrakt två år till kommer känslorna att vara övervägande positiva. Han är inte längre någon Judas, han är inte längre en svikare, däremot är han återigen vår lagkapten och stora stjärna, tänk vad mycket som kan hända på ett dygn. Nu får det vara slut på alla rykten kring Stevie G, dags att koncentrera sig på fotbollen och de nya spelare som ska komma till klubben.
Tyvärr kom det igår fram nya rykten som placerar den oduglige Peter Crouch hos oss nästa säsong. Jag kan för allt i världen inte förstå varför vi slänger bort så mycket pengar på en spelare vars enda egenskap är att han är lång. Det måste finnas bättre anfallare runt om i Europa som klarar av jobbet på ett mycket bättre sätt än denne man.

Igår flyttade jag in i min nya lägenhet, bar lådor och möbler i princip hela dagen så kroppen är väldigt sliten idag. Det är fortfarande mycket att packa upp, så nu blir det uppackning för hela slanten.

Dagens låt: Weeping Willows - Endless night

0 Comments:

Post a Comment

<< Home