Saturday, June 18, 2005

Fullt upp

Idag har jag verkligen haft fullt upp. Började dagen med att springa en sväng, sen åkte vi upp till Bollnäs och såg BUO:s jubileumskonsert, sen åkte vi till Erikshjälpen och köpte möbler till nya lägenheten, sen åkte jag hem och åt, sen åkte vi tillbaka till Bollnäs för en ny konsert, när vi kom hem tog jag en promenad med mamma och Plummer, sen grillade vi. Därför ska det nu bli väldigt skönt att lägga sg i soffan och slappa vid tv:n en stund. Synd bara att det inte är någon bra film att se.
Jag köpte förresten fyra otroligt vackra glas idag. Det var fyra ölglas med Carlsbergs symbol på. De är huvudsponsor åt Liverpool och glasen kommer passa perfekt när det vankas ny säsong framåt hösten.
Idag gick det oroväckande rykten om att vår oersättlige kapten, Steven Gerrard, kan vara på väg att lämna klubben för en flytt till Real Madrid. Vi skulle visserligen få en hel del pengar och tre spanska talanger, men jag är väldigt mycket mot den transfern. Gerrard har egenskaper som inte går att köpa för pengar, han är en "local lad" som har spelat i klubben hela sitt liv, dessutom är han en av världens bästa spelare. Jag tror och hoppas att det de spanska tidningarna skriver är enbart trams och att Stevie G skriver på ett nytt kontrakt inom kort.
För övrigt anser jag att Peter Crouch borde doneras till Erikshjälpen!

Dagens låt: Tom McRae - Bloodless

0 Comments:

Post a Comment

<< Home