Sunday, June 12, 2005

Klassfest

Igår var jag på klassfest i Kilafors. Det var min gamla klass från mellanstadiet som träffades och hade fest. I år är det tio år sedan vi gick ut sexan, och sju år sedan vi gick ut nian så självklart skulle det firas. Det var 16 av 20 gamla elever som var med på hela festen och två andra som dyk upp en snabbis under kvällen. Dessutom var vår lärare och en elevassistent från den tiden med på. Vi hade väldigt trevligt, faktiskt trevligare än jag på förhand hade trott. Det kändes inte som att det var flera år sedan man sågs senast, trots att det bara är 4-5 stycken i klassen som jag träffat den senaste tiden kändes det som om man träffat alla igår. Jag har ju bott granne med Gamle Franken i flera år nu, så han träffar jag nästan varje dag, och David och Hep Stars träffar jag med ganska jämna mellanrum. Förutom dem är det väldigt dåligt med min kontakt till gamla klassen. Därför var det roligt att få träffa alla nu och få nåt slags grepp om vad alla har för sig nu för tiden. Vi hade till och med ett liveband som spelade och de hade kvällen till ära repat in "Emelie" från Dia Psalmas Gryningstid, en riktig nostalgilåt för mig som var ett stort Dia Psalma-fan på högstadiet. Kvällen avslutades med en grillfest uppe i Lötskolan där vi åt, drack och umgicks.
Jag fick uppleva ett annat gammalt Dia Psalma-minne också när det visades film från vår version av Sikta mot stjärnorna. Vi hade egen variant av programmet när vi hade våffelfest i matsalen på Kilaforsskolan. Jag, Gamle Franken, David och Bröll ställde upp som Dia Psalma och spelade "Tro rätt, tro fel" playback med vackra garnperuker. Just den lilla episoden hade jag glömt bort och det var rätt kul, och ganska pinsamt, att bli påmind om den. Men vi var onekligen riktigt coola i våra punktröjor och med våra plywood-gitarrer. Allt som allt en väldigt lyckad kväll.
I morgon ska jag inleda mitt sommarjobb på allvar, som dräng här hemma på gården. Det blir nog lite ströarbeten i början innan det är dags att bege sig ut i skogen och röja. Ska bli skönt med lite kroppsarbete nu efter att ha suttit skolbänken ett år, det känns som att det är dags att komma ut lite.
Idag bekräftade Benitez att Reina är på väg till klubben, jag hoppas innerligt att han är den målvakt vi behöver. Dudek har en väldigt bra högstanivå, men sett över en hel säsong är han på tok för ojämn och jag hoppas vi säljer honom nu medans man fortfarande minns honom för något positivt.
För övrigt hoppas jag Crouch inte kommer.

Dagens låt: Dia Psalma - Kalla sinnen

0 Comments:

Post a Comment

<< Home