Monday, June 06, 2005

Kung Fu Hustle

Igår såg jag för ovanlighetens skull en riktigt bra film, Kung Fu Hustle. Våld och humor i kombination med lite Snatch-känsla, klar positiv överraskning. Tyvärr var den nerbrända versionen vi tittade på lite instabil, ibland hoppade den över vissa scener och det gjorde det lite svårt att hänga med i handlingen ibland. Men det är å andra sidan en sak som är positiv med actionfilmer, man behöver inte hänga med i handlingen speciellt mycket för att uppskatta filmerna. Jag kommer antagligen tycka filmen är ännu bättre nästa gång jag ser den och hela filmen är med. Varken Kusen eller Gamle Franken var dock speciellt imponerade av filmen, de gillade iofs inte House of the flying daggers eller Crouching tiger, hidden dragon heller så det var kanske inte så oväntat.
Åkte på en tung förlust på tradera igår, Van Dammes nya mästerverk Wake of Death låg ute på auktion och jag hade ledningen fram tills det att gavlegårdarna kom på att de inte förstört tillräckligt mycket på sistone och kopplade ner nätet för hela Sätra. Eftersom jag då inte hade chansen att bevaka auktionen var det någon som bjöd över och filmen gick förlorad. Nu är det bara att vänta på att det kommer upp en ny auktion snart så jag kan köpa filmen, den är säkert dålig men har man alla filmer så har man
Igår flyttade syrran och Patrik in här i staden, så det blev tredje gången på en vecka som bar Josses lådor, men kan det vara värt. Jag fick ju både gratis träning och nya grannar, så jag kan verkligen inte klaga. Om en knapp månad är det dags för mig att börja flytta ut, från 27 kvadrat till 55. Det kommer bli riktigt roligt att bo lite större.
Ryktet om Crouch fortsätter, jag börjar bli väldigt, väldigt orolig. Det kommer göra ont att se honom i våra färger och jag hoppas innerligt att det här bara är ett rykte och inget annat.
Måste förresten göra en liten korrigering, en av de otroligt dåliga filmerna som jag såg hette Madhouse och inte Hellhouse. Så om ni nu funderar på att se en film som heter Hellhouse så ska ni inte låta bli att hyra den utifrån min lilla recension. Om ni däremot funderar över att se filmen Madhouse, där huvudrollsinnehavaren faktiskt var med i Blair witch project, så tycker jag att ni ska tänka om.

Dagens låt: Weeping Willows - If I could see you one more time

0 Comments:

Post a Comment

<< Home