Sunday, October 17, 2010

Besök och avancemang


Igår fick vi besök av syster och Hempa. Även om han kanske är lite liten än för att förstå storyn bakom Transformers verkade Hempa uppskatta att leka med min gamla Optimus Prime, det dröjer nog inte många år innan han kan leka med den på egen hand, det ser jag fram emot.

Hempa hittade en ny favoritplats i vår lägenhet, nämligen på bänken i köket. Där kunde han, med Malins hjälp, spana på allt som hände utanför fönstret. En av våra dinosaurier fick vara med också, perfekt tuggmotstånd för de första tänderna.

Efter maten var det dags för ännu en sväng i fönstret, det fanns ju så väldigt mycket spännande att titta på.

Eftersom det strulade med barnvagnen sov syster och Hempa över hos oss och därför hanns det med ännu en sväng i det nya gymmet i morse, innan det var dags för avfärd mot Svedja igen. En trevlig helg har det varit och den blev inte mindre trevlig av att Norrköping återigen har tagit plats i den svenska fotbollens finrum. Jag hoppas verkligen att den här sejouren i allsvenskan blir längre än den förra, men det ser bättre ut den här gången och med en del förstärkningar i försvaret ska det finnas goda chanser till nytt kontrakt.

Dagens låt: EP´s Trailer Park - Hockeyskates and butterflies

0 Comments:

Post a Comment

<< Home