Sunday, May 09, 2010

Avkopplande helg

Nyhetsmorgon i tv-soffan är ett underskattat nöje, det kanske inte är så väldigt intressant, men det är mycket avkopplande. Till kaffet en söndagmorgon passar det bra som bakgrundsunderhållning. Det har varit en avkopplande helg överlag, men för den delen inte händelsefattig. I fredags såg jag och Malin bröderna Coens nya film, A serious man. En ganska långsam film, tragisk och komisk på samma gång. Jag tyckte inte riktigt att den nådde upp i samma klass som Coens tidigare filmer, men en helt okej film var det ändå och intressant att se Richard Kind i en annan roll än den som Paul Lassiter i SpinCity, även här var han passande i sin roll.
Igår såg jag Leeds ta steget upp i Championship, det höll på att sluta illa för pappas favoritlag, men trots underläge både i spelare på planen och i mål lyckades man reda ut situationen och vinna matchen med 2-1. Det var roligt att glädjen på läktaren, det var onekligen äkta känslor hos publiken när de stormade planen efter slutsignalen, för att fira segern.
På kvällen åkte vi ut till Hille för att fira herr och fru RajRaj, som båda hade födelsedagar nu i dagarna och därför hade ett gemensamt födelsedagskalas. Det bjöds på marängsviss, en mycket underskattad dessert, god whisky och trevligt umgänge. En bra kväll, som slutade med bilfärd hemåt vid tolvtiden.

Dagens låt: Canned Heat - Going up the country

0 Comments:

Post a Comment

<< Home